Logisz B.V.

Niek Geerdink

Webdeveloper & Online Marketeer

Niek Geerdink werkt bij Logisz als Webdeveloper en Online Marketeer. “Elk visueel ontwerp zet ik in detail om tot een responsive lay-out. Daarnaast ben ik actief als online marketeer. Ik help klanten met het bereiken van online doelstellingen, zoals het genereren van sales voor een webshop via een Google Adwords campagne.”


In mijn vrije tijd..

“Ik steek veel vrije tijd in sporten, muziek en gezellig met vrienden een biertje drinken. De laatste twee combineer ik bij Dokters’ Swingende Infuustoeters, een dweilorkest uit Lichtenvoorde. Daar probeer ik met een saxofoon de rest van het kopergeweld de baas te zijn. Een andere passie is mijn voorliefde voor auto’s, waarbij vooral Volvo en BMW favoriet zijn.”

vCard

Sla alle contactgegevens direct op.

Telefoon

+31 88 78 78 120

 

E-mail

niek.geerdink@logisz.nl

 

Volg mij op  

 


 

Mijn teamgenoten

 

 

Mijn laatste twee projecten

 

  • Website ontwikkeling Website ontwikkeling

 

Logisz anders

Om de website van Logisz goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. Ga verder

Beste bezoeker

 

Welkom op de website van Logisz.

 

Verouderde browser

 

Doordat u gebruik maakt van een verouderde browser, loopt u niet alleen een beveiligingsrisico maar kunt u ook geen gebruik maken van de meeste functionaliteiten in onze website.

 

Een update naar Firefox, Google Chrome of de nieuwste Internet Explorer word aangeraden.