Logisz B.V.

247TailorSteel

Industrie

247TailorSteel is de ultieme producent, dienstverlener én kennispartner voor lasergesneden en gekante producten uit buis en plaat, in elke gewenste vorm. Dit doen zij met uitgekiende software en de allernieuwste technieken. Met een ultramodern machinepark snijden zij de beste, door hen geselecteerde én gecontroleerde materialen. In de Smart Bending Factory kunnen uitslagen direct worden gekant.247TailorSteel is de ultieme producent, dienstverlener én kennispartner voor lasergesneden en gekante producten uit buis en plaat, in elke gewenste vorm. Dit doen zij met uitgekiende software en de allernieuwste technieken. Met een ultramodern machinepark snijden zij de beste, door hen geselecteerde én gecontroleerde materialen. In de Smart Bending Factory kunnen uitslagen direct worden gekant.

 

247TailorSteel

Vragen over dit account?

 

Logisz anders

Om de website van Logisz goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. Ga verder

Beste bezoeker

 

Welkom op de website van Logisz.

 

Verouderde browser

 

Doordat u gebruik maakt van een verouderde browser, loopt u niet alleen een beveiligingsrisico maar kunt u ook geen gebruik maken van de meeste functionaliteiten in onze website.

 

Een update naar Firefox, Google Chrome of de nieuwste Internet Explorer word aangeraden.